divendres, 16 de març del 2007

AMPOSTA TÉ INICIATIVA

Amposta tanca una etapa. És indubtable que, des de la instauració de la democràcia, la nostra ciutat ha experimentat en creixement considerable. Molts ciutadans i ciutadanes d'Amposta, però, estem en desacord en com s'ha produït aquest creixement, sobretot en la vessant urbanística. Ara és moment de canviar de cicle, i repensar el desenvolupament de la nostra ciutat, que ha de continuar avançant però amb una nova planificació, una nova política.

Des d'Iniciativa llançarem propostes que volen orientar el creixement d'Amposta cap a les persones, l'entorn natural i el reforçament de la cultura que ens és pròpia, per tal de convertir-la en una rereferència econòmica, social, ecològica i cultural al territori. Fins ara ho hem fet de qualsevol manera, ara toca fer-ho bé.


3 comentaris:

jordi ha dit...

En quan a que Amposta sigui referent territorial? que hi proposeu ? que penseu de la Vegueria i el paper de Tortosa? i la descentralització de serveis ?

Amable Pallisé ha dit...

Enhorabona pel Bloc Àngel.Ara mateix t'hi poso un enllaç am meu Bloc. Anims, endavant i força dels companys de Tivissa.

rafel serret ha dit...

Esperem sigue veritat. També esperem que el vostre partit estigue al serveis dels ciutadans i no com passa en els altres. També esperem que no passe com la llegislatura que acabem ara, que la ausencia de ICV a segut total, per no haver aconseguit cap regidor, se pot treballar pel poble sense tindre cap regidor. I sobretot, ull, a la disciplina de partit, que transforma a homens rectes i honrats